Bedrijfsinfo

Al weer 13 jaar zijn we bezig met het opbouwen van de relatie tussen u als tuincentrum en hovenier en ons als leverancier van al uw bomen.

Wij willen niet als sterkst uit de markt komen door middel van een prijs, wij willen het sterkste uit de markt komen door middel van onze kwaliteit en service. En de kwaliteit hebben we en dat willen we ook zo houden. Onze planten worden standaard afgeleverd inclusief tonkinstok en foto-etiket met daarop alle informatie over de plant. Wij willen er niet alleen voor zorgen dat wij onze bomen verkopen maar ook dat onze klanten de bomen verkopen. En daar kunnen wij zeker aan meehelpen!

En zeker moeten we ook onze service niet vergeten. Wij leveren franco bij een orderbedrag boven € 500,-. Dit transport wordt door ons zelf gedaan zodat er ook geen transportschade zal voorkomen. Wij geven aanslaggarantie tot eind mei over de planten welke in het betreffende jaar door u zijn gekocht.

Om onze kwaliteit te blijven garanderen hebben we in 2004 een roll-air kas van 7 meter hoog laten bouwen. Dit om de klimaatbeheersing zo optimaal mogelijk te houden. Hierdoor kunnen we de planten in de winter ook vorstvrij bewaren wat zeker ten goede komt van de kwaliteit van de plant.

Ieder jaar proberen wij ons sortiment verder uit te breiden, en op dit moment doen we dat mede door te investeren in zwaardere maten van bomen. Hiervoor hebben we een speciaal containerveld aangelegd.

 Op dit moment hebben we ongeveer 6 ha met containerteelt, wat ieder jaar verder uitbreid.

Ook zijn we sinds enkele jaren begonnen met het kweken van het uitgangsmateriaal zodat we nog betere producten kunnen leveren. We hebben nu ongeveer 4 ha met vollegronds kwekerij.

 Het is ook mogelijk om de planten af te leveren inclusief barcode etiket met prijs en op de achterkant uw logo.

 

Kortom: het houdt bij ons niet op als de bomen geleverd zijn maar we gaan verder!Wij leveren aan vrijwel alle tuincentra in geheel Nederland. Wij leveren aan Intratuin, Groenrijk, Garden Retail Service, Hornbach, Praxis, Ranzijn, Bos, TuinWereld, Life & Garden, L.C.P., Overvecht en aan vele andere tuincentra welke niet bij een organisatie zijn aangesloten!De planten worden machinaal opgepot zodat we snel en efficiënt kunnen werken.

 

Neem contact op met onze verkoper zodat hij vrijblijvend bij u langs komt met de monsterbus.
Om een mailtje te sturen naar onze verkoper klik hier, of om een mailtje te sturen naar Betuwe Plant klik hier