betuweplant.nl

(Assistent) Teeltmanager

Betuwe Plant BV: je wilt erbij horen… want wij:

        zijn met Betuwe Plant BV onderdeel van de Betuwe Groep BV*

        zijn een dynamisch, jong, ambitieus, plat georganiseerd bedrijf

        bewerken 50 hectare met een breed assortiment: vormbomen, laan en parkbomen, struiken, meerstammen en halfstammen in zowel vollegrond als in container.

        kopen wat we zelf niet produceren (80%) in, binnen ons enorme (internationale) netwerk van leveranciers.

        hebben klanten door heel Europa; van Ierland tot Kazachstan in een breed spectrum: tuincentra, aanleg en onderhoud, hoveniers, kwekerijen, groenvoorzieners en grote handelshuizen.

        doen dit met een gedreven, jong team van 80 personen (totaal bij alle bedrijven inclusief vakantiewerkers, 60 personen hiervan zijn werkzaam bij Betuwe Plant BV)

 

Dit ga je doen:

Wij beschikken over 7 hectare containerteelt op onze locatie in Opheusden. Deze mooie en gespecialiseerde manier van telen, van bomen in container, vergt een invasieve begeleiding en moet doorlopend gemonitord worden. Jouw verantwoording! De controlerende werkzaamheden bestaan o.a. uit: controle van de beregening, controle op ziekte en plagen, controle en signaleren van het tijdig toedienen van meststoffen om de groei te stimuleren en  controle op groei en ontwikkeling van het product. Naast controlerende taken, ben je deels ook uitvoerend bezig, zoals: kleine reparaties aan het beregeningssysteem, onkruidbestrijding, toedienen van meststoffen en diverse teeltwerkzaamheden. Ook heb je een coördinerende taak in de vorm van: (deels) aansturen van personeel, regie in het oppotproces en maak je samen met de productiemanager een planning van werkzaamheden en ziet je er op toe dat de juiste machines en mensen tijdig en zo efficiënt mogelijk worden ingezet.

 

Jij wordt onze nieuwe collega, want jij:

        werkt graag in een leuk en jong team

        vindt het leuk om alles te leren over bomen

        hebt humor en vindt gezelligheid net zo belangrijk als wij

        kunt zowel goed zelfstandig als in een leuk team werken

 

Iedereen die samen met ons de uitdaging aan wilt gaan voor deze mooie job, zullen wij de kans geven om zich te ontwikkelen. Dus wil je bij ons komen werken en het lijkt je een mooie uitdaging?..... dan zorgen wij voor de juiste opleidingen en cursussen.

Voor meer informatie of direct solliciteren: bel Henry 06-11 40 24 62 of mail naar werkenbij@betuweplant.nl

* Betuwe Groep B.V. bestaat uit een viertal gerenommeerde en gespecialiseerde (groen) bedrijven. Betuwe Plant BV is een belangrijke toeleverancier van (container)bomen voor tuincentra. Gelderplant Export BV  is een exporteur van alles wat met groen te maken heeft. Betuwe Boomkwekerij BV  is een vollegrondskwekerij. Zundert Plant BV is een containerteelt en vollegrondskwekerij van bomen en halfstammen.

 
 
orange-and-pink-warehouse-sale-small-business-event-photo-poster--1-vacatures-bp