betuweplant.nl

Allround Medewerkers Boomkwekerij (Zundert Plant BV)

Zundert Plant BV: je wilt erbij horen… want wij:

 

        zijn met Zundert Plant BV onderdeel van de Betuwe Groep BV*

        zijn een dynamisch, jong, ambitieus, plat georganiseerd bedrijf

        bewerken 50 hectare met een breed assortiment: vormbomen, laan en parkbomen, struiken, meerstammen en halfstammen in zowel vollegrond als in container.

        kopen wat we zelf niet produceren (80%) in, binnen ons enorme (internationale) netwerk van leveranciers.

        hebben klanten door heel Europa; van Ierland tot Kazachstan in een breed spectrum: tuincentra, aanleg en onderhoud, hoveniers, kwekerijen, groenvoorzieners en grote handelshuizen.

        doen dit met een gedreven, jong team van 80 personen (totaal bij alle bedrijven inclusief vakantiewerkers, 9 personen hiervan zijn werkzaam bij Zundert Plant BV)

 

Dit ga je doen:

Wij beschikken over 2 hectare containerteelt  en 12 hectare vollegrond op onze locatie in Zundert. De specialiteit bij Zundert Plant is het enten van de vele bomen op stam die daar hun oorsprong vinden. Veelal kweken wij die geënte bomen op in eigen kwekerij. Van een gedeelte wat we kweken maken we er op ons containerveld in het laatste jaar een eindproduct van. Samen, of soms zelfstandig, voer je bijvoorbeeld de volgende werkzaamheden uit: enten, opplanten, oppotten, aanbinden, snoeien, gewasbescherming, rooien en sorteren en het leverklaar maken van onze containerbomen. Dit mag je doen met een klein en zeer ervaren team collega’s.

Jij wordt onze nieuwe collega, want jij:

        werkt graag in een klein en gezellig team
        vindt het leuk om alles te leren over bomen inclusief ‘enten’
        hebt humor en vindt gezelligheid net zo belangrijk als wij
        kunt zowel goed zelfstandig als in een leuk team werken
        kunt als je wilt groeien in functie
        durft met de “poten in de klei” te staan (van ons krijg je de laarzen…;)

Heb je ervaring dan is dit mooi meegenomen! Persoonlijke kwaliteiten én de juiste persoonlijke instelling zijn wat ons veel belangrijker, want dan is er altijd een functie bij ons! Iedereen die samen met ons de uitdaging aan wilt gaan voor deze mooie job, zullen wij de kans geven om zich te ontwikkelen. Dus wil je bij ons komen werken en het lijkt je een mooie uitdaging?..... dan zorgen wij voor de juiste opleidingen en cursussen. 

Voor meer informatie of direct solliciteren: bel Jeroen 06-51 91 08 48 of mail naar werkenbij@betuweplant.nl

* Betuwe Groep B.V. bestaat uit een viertal gerenommeerde en gespecialiseerde (groen) bedrijven. Betuwe Plant BV is een belangrijke toeleverancier van (container)bomen voor tuincentra. Gelderplant Export BV  is een exporteur van alles wat met groen te maken heeft. Betuwe Boomkwekerij BV  is een vollegrondskwekerij. Zundert Plant BV is een containerteelt en vollegrondskwekerij van bomen en halfstammen.

vacatures-zp1