betuweplant.nl

Coördinator Verladingen en Voorraad (Betuwe Plant BV / Gelderplant Export BV)

Coördinator Verladingen en Voorraad (Betuwe Plant BV / Gelderplant Export BV)

Betuwe Plant BV / Gelderplant Export BV: je wilt erbij horen… want wij:

•        zijn met Betuwe Plant BV / Gelderplant Export BV onderdeel van de Betuwe Groep BV*

•        zijn een dynamisch, jong, ambitieus, plat georganiseerd bedrijf

•        bewerken 50 hectare met een breed assortiment: vormbomen, laan en parkbomen, struiken, meerstammen en halfstammen in zowel vollegrond als in container.

•        kopen wat we zelf niet produceren (80%) in, binnen ons enorme (internationale) netwerk van leveranciers.

•        hebben klanten door heel Europa; van Ierland tot Kazachstan in een breed spectrum: tuincentra, aanleg en onderhoud, hoveniers, kwekerijen, groenvoorzieners en grote handelshuizen.

•        doen dit met een gedreven, jong team van 80 personen (totaal bij alle bedrijven inclusief vakantiewerkers, 60 personen hiervan zijn werkzaam bij Betuwe Plant BV)

Dit ga je doen:

Wij beschikken over 7 hectare containerteelt op onze locatie in Opheusden. Daarbij kopen we in dat wat we zelf niet produceren. Deze verschillende voorraadstromen komen bij elkaar op ons logistieke knooppunt, ons verlaadterrein. Jouw taak om dit op de juiste wijze te coördineren. Jij wordt de manager van het gehele verlaadproces en zorgt ervoor dat mensen, middelen en machines op de meest efficiënte manier ingezet worden en de groen producten op de juiste wijze verladen worden. Je voert kwaliteitscontroles uit en daar waar nodig heb je contact met leveranciers over het tijdig aanleveren van de ingekochte materialen. Dit in nauwe samenwerking met de productiechef en onze logistiek manager. 

 

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het algehele voorraadbeheer van onze eigen groenproducten en van de strategisch ingekochte materialen. Steekproefsgewijs controleer je voorraadpartijen, signaleer en registreer je groeistadia en verwerk je tijdig alle voorraadmutaties in ons CRM pakket. Vanaf het moment van opplanten tot het uiteindelijk uitleveren heb jij het hele voorraadproces in beeld en draag je zorg dat dit op de juiste wijze in ons software pakket is geregistreerd.   

Een verantwoordelijke functie met een passend salaris. Soortenkennis (bomen) is een pré.

 

Jij wordt onze nieuwe collega, want jij:

• werkt graag in een leuk en jong team

• hebt humor en vindt gezelligheid net zo belangrijk als wij

• kunt zowel goed zelfstandig als in een leuk team werken 

• hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en ziet het als jouw uitdaging  om zowel het verladen áls ook onze voorraadregistratie naar een hoger niveau te brengen. 

Iedereen die samen met ons de uitdaging aan wilt gaan voor deze mooie job, zullen wij de kans geven om zich te ontwikkelen. Dus wil je bij ons komen werken en het lijkt je een mooie uitdaging?..... dan zorgen wij voor de juiste opleidingen en cursussen.

Voor meer informatie of direct solliciteren: bel Henry 06-11 40 24 62 of mail naar werkenbij@betuweplant.nl

 

* Betuwe Groep B.V. bestaat uit een viertal gerenommeerde en gespecialiseerde (groen) bedrijven. Betuwe Plant b.v. is een belangrijke toeleverancier van (container)bomen voor tuincentra. Gelderplant Export B.V. is een exporteur van alles wat met groen te maken heeft. Betuwe Boomkwekerij B.V. is een vollegrondskwekerij. Zundert Plant B.V. is een containerteelt en vollegrondskwekerij van bomen en halfstammen.