betuweplant.nl

Medewerker containerteelt

Betuwe Plant B.V.: je wilt erbij horen… want wij:

• zijn met Betuwe Plant B.V. onderdeel van de Betuwe Groep B.V.*

• zijn een dynamisch, jong, ambitieus, plat georganiseerd bedrijf

• bewerken 50 hectare met een breed assortiment: vormbomen, laan en parkbomen, struiken, meerstammen en halfstammen in zowel vollegrond als in container.

• kopen wat we zelf niet produceren (80%) in, binnen ons enorme (internationale) netwerk van leveranciers.

• hebben klanten door heel Europa; van Ierland tot Kazachstan in een breed spectrum: tuincentra, aanleg en onderhoud, hoveniers, kwekerijen, groenvoorzieners en grote handelshuizen.

• doen dit met een gedreven, jong team van 40 personen

Dit ga je doen:


Op onze containervelden staan duizenden bomen, meerstammen en struiken die elke dag op een specialistische wijze verzorgd moeten worden. Dit mag je doen met een jong maar zeer ervaren team collega’s. Samen, of soms zelfstandig, voer je diverse teeltwerkzaamheden uit, zoals: oppotten, aanbinden en snoeien. Maar in deze veelzijdige functie voer je ook logistieke werkzaamheden uit:  orders picken, sorteren/etiketteren, verzendklaar maken van de orders, het verladen en als sluitstuk zelfs het uitleveren van orders.  Heb je ervaring dan is dit mooi meegenomen! Persoonlijke kwaliteiten én de juiste persoonlijke instelling zijn wat ons veel belangrijker, want dan is er altijd een functie bij ons!

Jij wordt onze nieuwe collega, want jij:

• werkt graag in een leuk en jong team

• vindt het leuk om alles te leren over bomen

• hebt humor en vindt gezelligheid net zo belangrijk als wij

• kunt zowel goed zelfstandig als in een leuk team werken

Een goede werksfeer is voor ons heel belangrijk en daarnaast zijn er mogelijkheden om te groeien binnen ons bedrijf, mocht je dit uiteraard graag zelf willen. Zo bieden wij de mogelijkheid tot het volgen van de “opleiding Teelt” en/of het behalen van bijvoorbeeld een spuitlicentie of aanhangerrijbewijs.

 

Wil je meer informatie over deze functie en/of reageren op deze vacature? 

 

Bel Henry van Eldik: 06 – 11 40 24 62  of mail naar dirk@betuweplant.nl

 

* Betuwe Groep B.V. bestaat uit een viertal gerenommeerde en gespecialiseerde (groen) bedrijven. Betuwe Plant b.v. is een belangrijke toeleverancier van (container)bomen voor tuincentra. Gelderplant Export B.V. is een exporteur van alles wat met groen te maken heeft. Betuwe Boomkwekerij B.V. is een vollegrondskwekerij. Zundert Plant B.V. is een containerteelt en vollegrondskwekerij van bomen en halfstammen.
medewerker-containerteelt2