betuweplant.nl

Vakantiekrachten

Betuwe Plant B.V.: je wilt erbij horen… want wij:

• zijn met Betuwe Plant B.V. onderdeel van de Betuwe Groep B.V.*
• zijn een dynamisch, jong, ambitieus, plat georganiseerd bedrijf
• bewerken 50 hectare met een breed assortiment: vormbomen, laan en parkbomen, struiken, meerstammen en halfstammen in zowel vollegrond als in container.
• kopen wat we zelf niet produceren (80%) in, binnen ons enorme (internationale) netwerk van leveranciers.
• hebben klanten door heel Europa; van Ierland tot Kazachstan in een breed spectrum: tuincentra, aanleg en onderhoud, hoveniers, kwekerijen, groenvoorzieners en grote handelshuizen.
• doen dit met een gedreven, jong team van 40 personen

Dit ga je doen:


Op onze containervelden staan duizenden bomen, meerstammen en struiken die we elke dag moeten verzorgen. Jij gaat ons hierbij helpen, op zaterdag, in de vakanties of op de momenten dat je tijd hebt. Je helpt ons bij lichte teeltwerkzaamheden en logistieke handelingen. Én vanaf het moment dat je begint betalen we je!    

Wil je meer informatie over deze functie en/of reageren op deze vacature? 

Bel Henry van Eldik: 06 – 11 40 24 62  of mail naar dirk@betuweplant.nl

 

* Betuwe Groep B.V. bestaat uit een viertal gerenommeerde en gespecialiseerde (groen) bedrijven. Betuwe Plant b.v. is een belangrijke toeleverancier van (container)bomen voor tuincentra. Gelderplant Export B.V. is een exporteur van alles wat met groen te maken heeft. Betuwe Boomkwekerij B.V. is een vollegrondskwekerij. Zundert Plant B.V. is een containerteelt en vollegrondskwekerij van bomen en halfstammen.
vacature-vakentie