betuweplant.nl

Medewerker Back-Office

Als Medewerker Back-Office ben je een onmisbare collega binnen ons bedrijf. Je bent nauwkeurig en punctueel en vind het fijn als de bestelling naar tevredenheid van de klant wordt uitgeleverd. Je vind het leuk om ons sortiment te leren kennen en af en toe collega’s te ondersteunen bij hun activiteiten. Productkennis is een pré, maar je mag dat bij ons ook stap voor stap leren.

Je hebt contact met veel verschillende mensen die bij onze bedrijfsvoering betrokken zijn. En daarom zijn goede communicatieve vaardigheden een voordeel bij de uitvoer van je werkzaamheden. Hierdoor heb je elke dag veel afwisseling en ben je veel in beweging.

Dit ga je doen:

        ontvangen en verwerken van bestellingen

        controleren van de aanwezige voorraad

        invoeren van orders

        afdrukken van werkorders en bijbehorende labels

        de bestellingen bevestigen aan de klanten

        het maken van aanbiedingen vanuit het standaard assortiment

        assisteren bij klantbezoeken met de monsterbus

        ondersteunen bij de werkzaamheden van de voorraadbeheerder

 

Als medewerker back-office willen wij iemand die op zoek is naar een service gerichte functie. Je vind het leuk om collega’s en klanten te ondersteunen in het order- en afleverproces. Omdat je met veel personen contact hebt binnen het bedrijf ben jij een persoon met goede communicatieve skills. Het is ook handig als je enige ervaring hebt met administratieve taken. Ben je klaar met je dagelijkse werkzaamheden dan ga je een van je collega’s helpen waar het op dat moment druk is en je uitvoerende werkzaamheden overneemt.

Voor meer informatie bel René op 06 4532 2285 of mail naar werkenbij@betuweplant.nl

ontwerp-zonder-titel--2-