betuweplant.nl

Medewerker containerteelt

Betuwe Plant BV: je wilt erbij horen… want wij:

        zijn met Betuwe Plant BV onderdeel van de Betuwe Groep BV*

        zijn een dynamisch, jong, ambitieus, plat georganiseerd bedrijf

        bewerken 50 hectare met een breed assortiment: vormbomen, laan en parkbomen, struiken, meerstammen en halfstammen in zowel vollegrond als in container.

        kopen wat we zelf niet produceren (80%) in, binnen ons enorme (internationale) netwerk van leveranciers.

        hebben klanten door heel Europa; van Ierland tot Kazachstan in een breed spectrum: tuincentra, aanleg en onderhoud, hoveniers, kwekerijen, groenvoorzieners en grote handelshuizen.

        doen dit met een gedreven, jong team van 80 personen (totaal bij alle bedrijven inclusief vakantiewerkers, 60 personen hiervan zijn werkzaam bij Betuwe Plant BV)

 

Dit ga je doen:

Op onze containervelden staan duizenden bomen, meerstammen en struiken die elke dag op een specialistische wijze verzorgd moeten worden. Dit mag je doen met een jong maar zeer ervaren team collega’s. Samen, of soms zelfstandig, voer je diverse teeltwerkzaamheden uit, zoals: oppotten, aanbinden en snoeien. Maar in deze veelzijdige functie voer je ook logistieke werkzaamheden uit: orders picken, sorteren/etiketteren, verzendklaar maken van de orders, het verladen en als sluitstuk zelfs het uitleveren van orders. 

Jij wordt onze nieuwe collega, want jij:

        werkt graag in een leuk en jong team

        vindt het leuk om alles te leren over bomen

        hebt humor en vindt gezelligheid net zo belangrijk als wij

        kunt zowel goed zelfstandig als in een leuk team werken

Heb je ervaring dan is dit mooi meegenomen! Persoonlijke kwaliteiten én de juiste persoonlijke instelling zijn wat ons veel belangrijker, want dan is er altijd een functie bij ons! Iedereen die samen met ons de uitdaging aan wilt gaan voor deze mooie job, zullen wij de kans geven om zich te ontwikkelen. Dus wil je bij ons komen werken en het lijkt je een mooie uitdaging?..... dan zorgen wij voor de juiste opleidingen en cursussen. 

 

Voor meer informatie of direct solliciteren: bel Henry 06-11 40 24 62 of mail naar werkenbij@betuweplant.nl

* Betuwe Groep B.V. bestaat uit een viertal gerenommeerde en gespecialiseerde (groen) bedrijven. Betuwe Plant BV is een belangrijke toeleverancier van (container)bomen voor tuincentra. Gelderplant Export BV  is een exporteur van alles wat met groen te maken heeft. Betuwe Boomkwekerij BV  is een vollegrondskwekerij. Zundert Plant BV is een containerteelt en vollegrondskwekerij van bomen en halfstammen.

 

 

medewerker-containerteelt2