betuweplant.nl

Werkwijze

Welk doel u met bomen ook voor ogen heeft, u kunt altijd vertrouwen op de expertise van Betuweplant. Elk project of vraagstuk beschouwen wij als een nieuwe uitdaging waarin uw wensen en eisen leidend zijn. Niet alleen luisteren we naar u, ook adviseren we u over mogelijkheden en eventuele onmogelijkheden. Het woord ‘nee’ komt echter zelden in ons woordenboek voor.

-dsc4379--klein-kwekerij-halfstammen380

Heeft u eenmaal de keuze gemaakt uit ons uitgebreide assortiment? Dan zorgen wij dat de producten worden verzameld. Bij onze hoofdlocaties in hartje Betuwe of een van onze andere kwekerijen in het land. Elk product wordt visueel aantrekkelijk en met noodzakelijke informatie gepresenteerd. Zo krijgt bijna elke boom een speciaal ontwikkeld label of foto-etiket voor een optimale attentiewaarde. Ook heeft Betuweplant speciale rekken ter beschikking, onder meer voorzien van speciale watergeefsystemen. Hierdoor kunnen bijvoorbeeld tuincentra de bomen optimaal presenteren. 

display3--aangepast-display2-800

Betuweplant blijft vernieuwen en investeren in displaymateriaal met hoge attentiewaarde. Dankzij het juiste verpakkings- en beschermingsmateriaal zijn de bomen van Betuweplant bovendien goed beschermd en weersbestendig. En de levertijd? Die is zo kort mogelijk. Afhankelijk van het seizoen en aanbod kunt u uitgaan van een zeer snelle levertijd. Hoe snel u de bomen ook wilt ontvangen, ons team staat voor u klaar. We denken graag met u mee. We hebben diverse afleveropties tot onze beschikking. Zo bezitten we onder andere een vrachtwagen met kraan.

-dsc1703--klein--dsc1726--klein-