betuweplant.nl

Voor elke tuin een boom

Betuwe Plant heeft het meest uitgebreide bomenaanbod van Europa. Tot het assortiment behoren ruim 500 verschillende soorten. Van hortensia’s op stam tot en met eucalyptussen. En van een groenblijvende laurieren tot kolossale kurkeiken. Hierdoor hebben we voor elke tuin of landschap een geschikte boom. Bent u opzoek naar een bijzonder product? Laat het ons weten. We kunnen namelijk bomen leveren die we met recht ware designstukken mogen noemen. 

Betuwe Plant bezorgt bomen in de Benelux, maar ook daarbuiten. Van oudsher hebben we een intensieve samenwerking met Italië en Scandinavië. Met kwekerijen op verschillende strategische locaties zijn we bovendien in staat om voor elk vraagstuk een oplossing te bieden. Onze zorgvuldig geselecteerde bomen worden met kluit, kweekzak, container of met blote wortel geleverd. Waarmee mogen we u helpen?

Uit eigen kweek

Het Betuwse landschap vormt het decor voor talrijke bomen en boomkwekerijen. De lichte overslaggronden en de zwaardere kleigronden maken boomkwekerij uitermate doeltreffend. Het is niet voor niets dat uitgerekend in dit gebied de onderneming Betuwe Plant ruim twee decennia geleden is gestart met het kweken van bomen. Inmiddels is het bedrijf ook actief in andere gebieden, met elk een specifieke soort grond met unieke eigenschappen.

Betuwe Plant is enerzijds de kraamkamer van opplantmateriaal voor in containers. Anderzijds produceert het familiebedrijf levend groen voor collegakwekers binnen het gebied Tree Centre Opheusden en daarbuiten. Betuwe Plant begrijpt namelijk dat een goede communicatie en samenwerking een belangrijk uitgangspunt is voor de continuïteit van het bedrijf. Niet alleen brengen we samen met collegakwekers mooie producten tot stand, ook werken we nauw samen met klanten en leveranciers.

Inmiddels heeft het bedrijf jarenlange kweekervaring opgebouwd. Denk aan het kweken van zowel laanbomen in container als laanbomen in volle grond. Dit alles doen we niet alleen, maar met een team van ervaren specialisten. Specialisten die passie en liefde hebben voor ambacht en groen, en de kunst van het kweken tot in de puntjes beheersen. Betuwe Plant staat voor specialistische teelt, waarbij een gedeelte computergestuurd is. Daarbij wordt gebruik gemaakt van ingenieuze technieken op het vlak van beregening, mestafgifte en meten, zoals pH.

Waarom Betuwe Plant

  • Uitgebreid assortiment
  • Altijd een oplossing
  • Innovatieve trendsetter
  • Oog voor detail
  • Persoonlijk en sociaal
  • In binnen- en buitenland
-dsc4296--klein---aangepast-kwekerij-betuweplant