betuweplant.nl

Onze Klanten

Van leibomen, laanbomen en fruitbomen tot halfstambomen, zuilbomen en sierbomen. De bomen zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen en vormen. Of het nu gaat om kubus-, cilinder-, blok-, bol- of kegelvorm, Betuwe Plant biedt voor elke tuin een boom. Niet voor niets schakelen talloze bedrijven in binnen- en buitenland het familiebedrijf in. Neem contact op om de mogelijkheden voor uw onderneming te bespreken.

-dsc4351--klein---1--dsc4343--klein--dsc3429--klein-

Als tuincentrum, hovenier, veiling, webshop of groothandel wenst u een uitgebreid assortiment voor uw klant, het hele jaar door. Met de bomen van Betuwe Plant bent u hiervan verzekerd. De bomen kopen we wereldwijd in, maar stammen vooral uit eigen kweek. Zo heeft Betuwe Plant in de Betuwe meer dan 10 hectare laanbomen in containerteelt, 25 hectare aan vollegrondbomen en 12 hectare aan halfstammen in Zundert. Hierdoor kan Betuwe Plant u van het breedste aanbod aan bomen voorzien.

wouter-bewerkt-03--aangepast-

Tuincentra

De bezoekers van uw tuincentrum wilt u natuurlijk jaarrond het beste bieden. Of het nu gaat om bomen voor een kleine tuin, bolbomen, sierbomen, fruitbomen of laanbomen, Betuwe Plant biedt u een uitgebreid assortiment bomen en cultivars die de verwachtingen van uw klant overtreffen en een meerwaarde vormen voor uw tuincentrum.

Dankzij onze eigen vervoersdienst kunt u rekenen op een zorgvuldige en vlotte levering. Ook kunt u kiezen voor cash & carry: bekijk en haal zelf de bomen die u wilt aanbieden in uw tuincentrum. Kies bomen die u direct kunt presenteren in uw tuincentrum. Dit alles tegen zeer competitieve tarieven. Laat u vrijblijvend informeren over de mogelijkheden.

vrachtwagen1kwekerij1