betuweplant.nl

Werken bij Betuwe Groep BV

Scroll naar beneden voor de actuele vacatures!

logo-bp-websitelogo-gp-websitelogo-bb-websitelogo-zp-website

Bij Betuwe Groep BV delen we collectieve waarden. Samen met onze doelstellingen vormen deze de kern van een sterke en gezonde onderneming. We genieten van zelfstandigheid maar hebben ook een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Betuwe Groep durft te investeren in mensen (human capital), gespecialiseerdere bedrijven en bedrijfsmiddelen. Het is niet zonder reden dat de onderneming binnen de sector sinds de oprichting een enorme groei heeft doorgemaakt. In de onderneming kunnen talenten op vele manieren worden ingezet. Ook biedt Betuwe Groep medewerkers de mogelijkheid voor scholing. Om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen, nadere specialisatie óf om een bijzonder talent te ontwikkelen. Daarnaast biedt Betuwe Groep een uitstekende bijdrage aan mogelijkheden voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Wil je weten hoe het is om te werken bij Betuwe Groep? De persoonlijke verhalen geven een beeld van het werk én de werksfeer.

Betuwe Groep BV bestaat uit vier bedrijven: Betuwe Plant BV, Gelderplant Export BV, Betuwe Boomkwekerij BV en Zundert Plant BV

Heb je interesse om bij een van deze bedrijven te werken? Bekijk dan het actuele vacatureoverzicht. Of verstuur een open sollicitatie. 

betuweplant-0661betuweplant-039betuweplant-0251

Bekijk hieronder onze actuele vacatures:

.