betuweplant.nl

Vakantiekrachten

Betuwe Plant BV: je wilt erbij horen… want wij:

        zijn met Betuwe Plant BV onderdeel van de Betuwe Groep BV*

        zijn een dynamisch, jong, ambitieus, plat georganiseerd bedrijf

        bewerken 50 hectare met een breed assortiment: vormbomen, laan en parkbomen, struiken, meerstammen en halfstammen in zowel vollegrond als in container.

        kopen wat we zelf niet produceren (80%) in, binnen ons enorme (internationale) netwerk van leveranciers.

        hebben klanten door heel Europa; van Ierland tot Kazachstan in een breed spectrum: tuincentra, aanleg en onderhoud, hoveniers, kwekerijen, groenvoorzieners en grote handelshuizen.

        doen dit met een gedreven, jong team van 80 personen (totaal bij alle bedrijven inclusief vakantiewerkers, 60 personen hiervan zijn werkzaam bij Betuwe Plant BV)

 

Dit ga je doen:

Op onze containervelden staan duizenden bomen, meerstammen en struiken die we elke dag moeten verzorgen. Jij gaat ons hierbij helpen, op zaterdag, in de vakanties of op de momenten dat je tijd hebt. Je helpt ons bij lichte teeltwerkzaamheden en logistieke handelingen. Én vanaf het moment dat je begint betalen we je!

 

 Voor meer informatie of direct beginnen: bel Henry 06-11 40 24 62 of kom langs.

* Betuwe Groep B.V. bestaat uit een viertal gerenommeerde en gespecialiseerde (groen) bedrijven. Betuwe Plant BV is een belangrijke toeleverancier van (container)bomen voor tuincentra. Gelderplant Export BV  is een exporteur van alles wat met groen te maken heeft. Betuwe Boomkwekerij BV  is een vollegrondskwekerij. Zundert Plant BV is een containerteelt en vollegrondskwekerij van bomen en halfstammen.

 

vacature-vakentie