betuweplant.nl

Stagaire (Betuwe Plant BV)

Betuwe Plant BV: je wilt erbij horen… want wij:

        zijn met Betuwe Plant BV onderdeel van de Betuwe Groep BV*

        zijn een door SBB officieel erkend leerbedrijf

        zijn een dynamisch, jong, ambitieus, plat georganiseerd bedrijf

        bewerken 50 hectare met een breed assortiment: vormbomen, laan en parkbomen, struiken, meerstammen en halfstammen in zowel vollegrond als in container.

        kopen wat we zelf niet produceren (80%) in, binnen ons enorme (internationale) netwerk van leveranciers.

        hebben klanten door heel Europa; van Ierland tot Kazachstan in een breed spectrum: tuincentra, aanleg en onderhoud, hoveniers, kwekerijen, groenvoorzieners en grote handelshuizen.

        doen dit met een gedreven, jong team van 80 personen (totaal bij alle bedrijven inclusief vakantiewerkers, 60 personen hiervan zijn werkzaam bij Betuwe Plant BV)

 

Dit ga je doen:

 

Op onze containervelden staan duizenden bomen, meerstammen en struiken die elke dag op een specialistische wijze verzorgd moeten worden. Dit mag je doen met een jong maar zeer ervaren team collega’s. Samen met de medewerkers voer je diverse teeltwerkzaamheden uit, zoals: oppotten, aanbinden en snoeien. Maar in deze veelzijdige functie voer je ook logistieke werkzaamheden uit:  orders picken, sorteren/etiketteren, verzendklaar maken van de orders, het verladen en als sluitstuk zelfs het uitleveren van orders.  

Jij wordt onze nieuwe stagaire, want jij:

       werkt graag in een leuk en jong team

        vindt het leuk om alles te leren over bomen

        hebt humor en vindt gezelligheid net zo belangrijk als ons

        wil leren om samen te werken in een leuk team

Een fijne en goede werksfeer is voor ons heel belangrijk en daarnaast willen wij graag onze kennis en ervaring met je delen. Ons bedrijf staat op voor jonge mensen die willen leren, maar ook houden van aanpakken. 

 

Wil je meer informatie over óf reageren op de mogelijkheid om stage te lopen? Bel Henry van Eldik: 06 – 11 40 24 62  of mail naar rene@betuweplant.nl

* Betuwe Groep B.V. bestaat uit een viertal gerenommeerde en gespecialiseerde (groen) bedrijven. Betuwe Plant BV is een belangrijke toeleverancier van (container)bomen voor tuincentra. Gelderplant Export BV  is een exporteur van alles wat met groen te maken heeft. Betuwe Boomkwekerij BV  is een vollegrondskwekerij. Zundert Plant BV is een containerteelt en vollegrondskwekerij van bomen en halfstammen.

 

betuweplant-060