betuweplant.nl

Teelt Medewerkers Boomkwekerij (Zundert Plant BV)

Zundert Plant BV: je wilt erbij horen… want wij:

         zijn met Zundert Plant BV onderdeel van de Betuwe Groep BV*

         zijn een dynamisch, jong, ambitieus, plat georganiseerd bedrijf

         bewerken 50 hectare met een breed assortiment: vormbomen, laan en parkbomen, struiken, meerstammen en halfstammen in zowel vollegrond als in container.

         kopen wat we zelf niet produceren (80%) in, binnen ons enorme (internationale) netwerk van leveranciers.

         hebben klanten door heel Europa; van Ierland tot Kazachstan in een breed spectrum: tuincentra, aanleg en onderhoud, hoveniers, kwekerijen, groenvoorzieners en grote handelshuizen.

         doen dit met een gedreven, jong team van 80 personen (totaal bij alle bedrijven inclusief vakantiewerkers, 9 personen hiervan zijn werkzaam bij Zundert Plant BV)

Dit ga je doen:

Als teeltmedewerker krijg je de verantwoordelijkheid voor diverse werkzaamheden bij Zundert Plant. Jij bent betrokken bij de volledige teeltcyclus van ons sortiment aan boomkwekerijproducten.

Je start met het oppotten van de bomen en de planten. Voor de teelt op stam leer je enten, wat onze specialiteit is. Later worden de bomen en planten door je gestokt, aangebonden en gesnoeid. Je zorgt dan onze producten onkruidvrij kunnen groeien. Voordat we de producten afleveren worden ze door jou gerooid, zowel met kluit als met blote wortel.

Het bedrijf:

Zundert Plant B.V. kweekt op 12 hectare een breed assortiment aan halfstammen in de vollegrond en in container. Deze zijn uitstekend geschikt voor tuincentra en doorteelt. De specialiteit van Zundert Plant B.V. is het enten en kweken van de vele bomen op stam.

Wij bieden een (klein) topteam met een informele sfeer waar de mens centraal staat. Voor een geschikte kandidaat regelen wij een:

Aantrekkelijk salaris en arbeidsvoorwaarden volgens de CAO voor open teelten, met volop mogelijkheden om te leren en te groeien.

Wat wij van je verwachten:

Dat je interesse hebt in bomen en planten. Je kan zowel zelfstandig als in teamverband werken en je pakt alle werkzaamheden op. Bij drukte help je mee tot alle werkzaamheden zijn afgerond. Je neemt initiatief om verbeteringen aan te brengen en hebt oog voor kwaliteit.

Een tractorrijbewijs en spuitlicentie zijn een pré, maar je mag ook gaan leren om deze te behalen.

Heb je interesse of wil je meer informatie neem contact met op met René Vissers(06 4532 2285) of stuur een bericht naar info@zundertplant.nl

* Betuwe Groep B.V. bestaat uit een viertal gerenommeerde en gespecialiseerde (groen) bedrijven. Betuwe Plant BV is een belangrijke toeleverancier van (container)bomen voor tuincentra. Gelderplant Export BV  is een exporteur van alles wat met groen te maken heeft. Betuwe Boomkwekerij BV  is een vollegrondskwekerij. Zundert Plant BV is een containerteelt en vollegrondskwekerij van bomen en halfstammen.

vacatures-zp2