betuweplant.nl

Vakantie Medewerkers (Zundert Plant BV)

Zundert Plant BV: je wilt erbij horen… want wij:

        zijn met Zundert Plant BV onderdeel van de Betuwe Groep BV*

        zijn een dynamisch, jong, ambitieus, plat georganiseerd bedrijf

        bewerken 50 hectare met een breed assortiment: vormbomen, laan en parkbomen, struiken, meerstammen en halfstammen in zowel vollegrond als in container.

        kopen wat we zelf niet produceren (80%) in, binnen ons enorme (internationale) netwerk van leveranciers.

        hebben klanten door heel Europa; van Ierland tot Kazachstan in een breed spectrum: tuincentra, aanleg en onderhoud, hoveniers, kwekerijen, groenvoorzieners en grote handelshuizen.

        doen dit met een gedreven, jong team van 80 personen (totaal bij alle bedrijven inclusief vakantiewerkers, 9 personen hiervan zijn werkzaam bij Zundert Plant BV)

 

Dit ga je doen:

Wij beschikken over 2 hectare containerteelt  en 12 hectare vollegrond op onze locatie in Zundert. De specialiteit bij Zundert Plant is het enten van de vele bomen op stam die daar hun oorsprong vinden. Veelal kweken wij die geënte bomen op in eigen kwekerij. Van een gedeelte wat we kweken maken we er op ons containerveld in het laatste jaar een eindproduct van. Jij gaat ons hierbij helpen, op zaterdag, in de vakanties of op de momenten dat je tijd hebt. Je helpt ons bij lichte teeltwerkzaamheden en logistieke handelingen. Én vanaf het moment dat je begint betalen we je!

 Voor meer informatie of direct beginnen: bel Jeroen 06-51 91 08 48 of kom langs.

* Betuwe Groep B.V. bestaat uit een viertal gerenommeerde en gespecialiseerde (groen) bedrijven. Betuwe Plant BV is een belangrijke toeleverancier van (container)bomen voor tuincentra. Gelderplant Export BV  is een exporteur van alles wat met groen te maken heeft. Betuwe Boomkwekerij BV  is een vollegrondskwekerij. Zundert Plant BV is een containerteelt en vollegrondskwekerij van bomen en halfstammen.

vacatures-zp