betuweplant.nl

Coördinator verladingen Export

Betuwe Plant BV / Gelderplant Export BV: je wilt erbij horen… want wij:

        zijn met Betuwe Plant BV / Gelderplant Export BV onderdeel van de Betuwe Groep B.V.*

        zijn een dynamisch, jong, ambitieus, plat georganiseerd bedrijf

        bewerken 50 hectare met een breed assortiment: vormbomen, laan en parkbomen, struiken, meerstammen en halfstammen in zowel vollegrond als in container.

        kopen wat we zelf niet produceren (80%) in, binnen ons enorme (internationale) netwerk van leveranciers.

        hebben klanten door heel Europa; van Ierland tot Kazachstan in een breed spectrum: tuincentra, aanleg en onderhoud, hoveniers, kwekerijen, groenvoorzieners en grote handelshuizen.

        doen dit met een gedreven, jong team van 80 personen (totaal bij alle bedrijven inclusief vakantiewerkers, 60 personen hiervan zijn werkzaam bij Betuwe Plant BV)

 

Dit ga je doen:

Dagelijks worden er vele verladingen op ons terrein uitgevoerd. Een logistiek proces die begeleiding en aansturing nodig heeft. Jouw taak! Jouw werkzaamheden bestaan uit het begeleiden en coördineren van dit proces. Concreet betekend dit dat je dagelijks contact hebt met leveranciers om af te stemmen dat zij tijdig hun materialen afleveren, je voert controles uit op compleetheid van de orders, checkt of de kwaliteit van het product goed is, zorgt dat er aan iedere partij een juist plantenpaspoort komt te hangen en maakt samen met de productiemanager en de logistiek planner dagelijks een planning van mensen en materialen. Je denkt in oplossingen en problemen zijn voor jou uitdagingen. Aan het eind van de dag zit jouw taak erop, als elke bestelling op tijd geladen is om zo te zorgen dat de klant zijn bestelde producten op de juiste tijd en in de juiste kwaliteit ontvangt. 

 

Jij wordt onze nieuwe collega, want jij:

        werkt graag in een leuk en jong team

        vindt het leuk om alles te leren over bomen

        hebt humor en vindt gezelligheid net zo belangrijk als wij

        kunt zowel goed zelfstandig als in een leuk team werken

Soortenkennis en werkervaring in de boomkwekerij heeft de voorkeur, maar ben je nog jong en wil je graag leren en lijkt het je een mooie uitdaging? Kom dan bij ons werken en wij zorgen voor de juiste opleidingen en cursussen. 

Voor meer informatie of direct solliciteren: bel Henry 06-11 40 24 62 of mail naar werkenbij@betuweplant.nl

 

* Betuwe Groep B.V. bestaat uit een viertal gerenommeerde en gespecialiseerde (groen) bedrijven. Betuwe Plant b.v. is een belangrijke toeleverancier van (container)bomen voor tuincentra. Gelderplant Export B.V. is een exporteur van alles wat met groen te maken heeft. Betuwe Boomkwekerij B.V. is een vollegrondskwekerij. Zundert Plant B.V. is een containerteelt en vollegrondskwekerij van bomen en halfstammen.

coordinator-verladingenvacatures-bp1