betuweplant.nl

Zundert Plant B.V.

Wij kweken op 12 hectare een breed assortiment aan halfstammen in de vollegrond en container produceren, geschikt voor tuincentra en doorteelt.

Ontstaan

Zundert Plant B.V. is ontstaan vanuit een overname van Boomkwekerij Marcel van Nijnatten & ZN B.V. (Zundert) door Pertop Plants (Etten-leur) én Betuwe Plant B.V.(Opheusden). De bestaande teeltactiviteiten van Pertop Plant en Boomkwekerij Marcel van Nijnatten & ZN B.V. zijn verder gegaan in Zundert Plant B.V.  en wordt ondersteund door de handelsactiviteiten van Betuwe Plant B.V. Door de jarenlange ervaring van voorgenoemde bedrijven en het samenbrengen van disciplines, kunde en ervaring ligt er een sterk fundament voor toekomstige groei en de continuering van het vakmanschap. 

Verkoop

Vanaf 2023 is Johan Arends het eerste aanspreekpunt m.b.t. de verkoop, daar waar nodig wordt hij ondersteund door Jeroen Pertijs. Vanuit Opheusden wordt er ook nauw samengewerkt met Jeroen om de klanten op een zo goed mogelijke manier te blijven bedienen.  De dagelijkse (bedrijfs)leiding van Zundert Plant B.V. is in handen van Jeroen Pertijs (voorheen Pertop Plants) en met zijn jarenlange kennis en ervaring garanderen wij u een hoogwaardig groenproduct.

Wilt u in contact komen of meer informatie? 

Zundert Plant B.V.
Oekelsebaan 14
4881 NG Zundert
+31 76 597 2779
sales@zundertplant.nl

Zundert Plant B.V. is naast Betuwe Plant B.V. (toeleverancier voor tuincentra) , Gelderplant Export B.V. (all-in-one groen exporteur)  en Betuwe Boomkwekerij B.V. (vollegrondskwekerij) onderdeel van de Betuwe Groep B.V.